SZC logo

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

OM kód: 203042/013 | 6100 Kiskunfélegyháza, Oskola utca 1-3.

Intézmény logo

Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Köszöntjük honlapunk látogatóit!

Kedves Látogató!

Megújult a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum honlapja – dinamikusabb és fiatalosabb és modernebb lett, minden kihívásnak megfelelő. Éppúgy, ahogy a Közgé is.

Kik vagyunk, mit képviselünk? Az 1961/62-es tanév, iskolánk születése óta ugyanazt: színvonalas közismereti és szakmai oktatást nyújtunk, lelkiismeretes, gondoskodó, diákközpontú értékrenddel. Szakmakínálatunk idén ismét korszerűbbé vált, átalakult. A szakképzés reformjával immár öt ágazatban: gazdálkodás és menedzsment, közlekedés és szállítmányozás, informatika és távközlés, kereskedelem, turizmus - vendéglátás folytatjuk képzéseinket.

Törekszünk arra, hogy ne csak tanítsunk, hanem neveljünk is. Hiszünk benne, azért dolgozunk minden nap, hogy aki ide bejön és részévé válik közgés családunknak; többé, jobbá, sikeresebb és kiegyensúlyozottabb emberré váljék az itt eltöltött évek alatt.

Mi hát a Közgé?

Kiegyensúlyozott légkör

Összetartó közösség

Zöld út az álmokhoz

Gondolkodásra nevelés

Értékátadás.

Örülünk annak, hogy évről évre egyre többen járnak hozzánk és válnak részesévé a mi közös történetünknek.

A siker azonban felelősséggel is jár. Folyamatosan törekednünk kell arra, hogy méltó feltételeket tudjunk biztosítani az oktatáshoz. Így van ez az idei tanévben is. A járvány kihívásai ellenére megújítottuk iskolánk számos tantermét, a logisztikai technikus és a turisztikai technikus képzés szükségleteire tanraktárat és tankonyhát alakítunk ki és folytatjuk sikeres nemzetközi együttműködéseinket. 2021 tavaszán – nyarán két osztálynyi diákunk utazhat Görögországba egy egész hónapos szakmai gyakorlatra.

Hiszünk abban, hogy közgésnek lenni jó. Jó ide tartozni, jó ide visszatérni és jó itt kezdeni a középiskolai tanulmányokat és a szakmai életutat is.

Szeretettel látunk hát minden régi és új közgést megfiatalodott honlapunkon. Nézzék meg kínálatunkat: mit lehet nálunk tanulni, milyenek a mindennapjaink, az a híres, színes közgés diákélet!

Kedves nyolcadikosok és frissen érettségizett nagy diákok! Ha megtetszett, amit láttok, tanuljatok nálunk, szeretettel várunk!

 

Tasi Judit

igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum


Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum

6100 Kiskunfélegyháza, Oskola utca 1-3.

Telefon: +36 76 / 462-274

E-mail: kozge.kkfhaza@gmail.com

OM azonosító: 203042/013


2024Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum