SZC logo

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

OM kód: 203042/013 | 6100 Kiskunfélegyháza, Oskola utca 1-3.

Intézmény logo

Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Vezetési program

„Amit magunknak csinálunk, az velünk hal meg.
Amit másokért és a világért teszünk, megmarad és halhatatlan.”

                                                                                                      - Albert Pike


15 év szaktanári munkája, számos középvezetői feladat, a szakképzésben, felnőttképzésben, vizsgáztatásban és nem utolsósorban saját vállalkozásunkban szerzett tapasztalatok alapján vállalkoztam arra 2016-ban, hogy a Közgé, azaz a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum igazgatója legyek. Azóta eltelt öt év. Munkatársaimmal igyekeztünk ennek az időszaknak minden napját hasznosan tölteni. Új szakképzéseket indítottunk, éltünk a duális képzés lehetőségével, igyekeztünk hagyományos képzési területeinket is modernizálni, minőségi, tanulási eredmény orientált szakképzést kínálni. Törekvéseink eredményeként az iskola tanulólétszáma az elmúlt öt évben másfélszeresére nőtt, intézményünk városi megítélése tovább javult.

Hiszek abban, hogy a vezető igazán csapatával együtt eredményes, ezért megújítottuk a vezetés szerkezetét, széleskörű vezetői testületet hoztunk létre a munkaközösség vezetők bevonásával. Saját magunk fejlesztésének, szervezeti és pedagógiai kultúránk erősítésének szándékával újra rendszeressé vált a vezetői óralátogatások és a tantestületen belüli hospitálások. Biztos vagyok benne, hogy ez hozzájárult az új pedagógiai módszerek terjedéséhez, az elmúlt időszak kiváló iskolai eredményeihez és dinamikusan növekvő beiskolázáshoz.

A jó iskolai vezető nemcsak diákjainak és kollégáinak segítője, hanem a rábízott vagyonnak is felelős kezelője. Igyekeztem, saját szakmai tapasztalataimat is felhasználva, az iskola ingatlan és eszközállományát nemcsak megtartani, hanem folyamatosan javítani, fejleszteni, megújítani. Iskolánk büszke múltja mellett kétszáz éves, folyton csak toldozgatott épületének is felelős örököseként vagyunk jelen Kiskunfélegyháza szívében. Az elmúlt évek során megújult az energetika: a fűtésrendszer, az elektromos hálózat; új színt kaptak a kopott falak; minden lehetséges forrást felhasználva szinte teljesen kicserélődtek az iskolabútoraink és az informatikai eszközeink. Számomra a Közgé nem csak feladat, sokkal inkább második otthon és család. Felelősnek érzem magam az útért – eredményeivel és nehézségeivel együtt – amelyen járunk. Fontos ez számomra, ahogy fontos a megújuló szakképzés, a szakképzési centrum által kínált szakmai, emberi, gazdasági segítség adta lehetőségek általi fejlődés lehetősége is.

Hiszek benne, hogy kollégáimmal, diákjainkkal, segítő partnereinkkel tudok még tenni közösségünkért. Ezért adom be pályázatomat az igazgatói pozíció újbóli elnyerésére.

 

Kiskunfélegyháza, 2021.április 24.

Tasi Judit

    Tasi Judit - igazgatói pályázat, 2021.pdf

Letöltés

Partnereink

SZC logo

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum


Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum

6100 Kiskunfélegyháza, Oskola utca 1-3.

Telefon: +36 76 / 462-274

E-mail: kozge.kkfhaza@gmail.com

OM azonosító: 203042/013


2024Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum